4. peli BC Perkunas vs HNMKY 17.1.2015 @18:30

...ja katsellaan, kun MaSu vie SMK 99-1 peliä nimiinsä
Onks tolla LeBron 12 Christmasit jalassa?
BC Perkunas valmiina peliin
Namikan viimeinen voitelu

Avauserä alkoi yskähdellen. Tilanteita luotiin, mutta Namikan heitot pyörivät raudoista ohi. Perkunaksella osui paremmin. Parin minuutin jälkeen alkujännitys hellitti, ja Namika juoksi 8-0 runin. Tunnelma lämpeni kentällä. Perkunas rikkoi ja purnasi  päälle “Tekun”. Hieman sekavan erän jälkeen mentiin tauolle Namikan johdossa 8-15.

Ale heittää tekun vaparin
Teemu fjongaa
Toisessa erässä edettiin aluksi tasaisesti. Namika oli astetta terävämpi ja kasvatti piste-eron erän puolivälissä 12 pisteeseen (13-25). Hyvä vire kuitenkin katosi erän lopussa. Perkunas kavensi puoliajalle tilanteeksi 23-32.

Jani piirtää
Urhon vapari
Osse tunkeutuu korille
Kolmas erä aloitetttiin terävästi. Mutta Perkunas aloitti vielä terävämmin ja kuroi eron kuuteen pisteeseen. Peli meni hosumiseksi molemmissa päissä. Joukkueet sähläsivät, menettivät palloa ja heittivät ohi vuorotellen. Namika sai kiinni juonesta aiemmin, ja juoksi erän viimeisen minuutin alkaessa 12 pisteen johdon (30-42). Perkunas pyysi aikalisän. Erän lopulla eroa venytettiin vielä parilla vaparilla ja viime sekunnin korilla lisää. Viimeiselle erätauolle päästiin  Namikan johdossa luvuin 30-46.

Eelis ja Aapeli tuplaa
Benkku nostaa
Coachit luottavaisen rentoina
Neljäs erä oli Namikalta paljolti epäonnista hätäilyä. Väsymys alkoi jo näkyä. Perkunas ei kuitenkaan saanut omaa peliään kuosiin, ja piste-ero viimeisen erän puolivälissä 17 pistettä (34-51). Erän lopulla Namikan viimeistely ontui ja pallonhallintakin oli vähän niin ja näin. Perkunas ei kyllä ollut ollenkaan sen parempi. Namika pystyi pitämään tempoa yllä paremmalla rotaatiolla, ja väsyneen suorituksen jälkeen taululla oli loppulukemat Namikalle 44-54. Hienoa.

Namikan tilastokärjet pelissä olivat Urho Saarinen 11/2, Oskari Koskela 9/4, Benjamin Vanninen 8/5 ja Leevi Karjalainen 6/3. Vastustajan tehokkaimmat olivat Lukas Ciginskas 16/4 ja Laurinas Liakonis 9/7.

Pelin tilastot täältä.

Jälkivenyttely käytävässä

Namika jatkaa puhtaalla pelillä, neljällä voitolla, kohti turnauksen viimeistä koitosta. Sunnuntaiaamuna klo 08:30 vastaan tulee vielä Tsmoki-Minsk Valko-Venäjältä.