EYBL U16 2. div. 2014-2015

perjantai 16. tammikuuta 2015

2. peli HNMKY vs SKM 99-1 16.1.2015 @18:00

Päivän toinen ottelu. Vastassa SKM 99-1 Vilnasta Liettuasta. Hallissa ilmanvaihto nollilla ja CO2 pitoisuus korkealla. Pojilla hyvä fiilis.

Peli alkoi korilla molemmissa päissä. Tasatilanteessa 2-2 ottelu kuitenkin keskeytyi. Toimitsijapöydässä säädettiin jotain live statsien kanssa. Parin minuutin jälkeen peliä päästiin taas jatkamaan.
Osse nostaa
SMK vetää floaterin
Vauhdikasta peliä. Näyttäviä suorituksia molemmilta joukkueilta. SKM onnistui enemmän, Namika puolestaan sortui menetyksiin. Ensimmäinen erä liettualaisille 8-14.

Kolmonen lähtee
Toinen erä jatkoi siitä mihin ensimmäinen loppui. Namika hätäili viimeistelyssä ja pallonhallinnassa. Liettualaiset onnistuivat korille ajoissa ja johtivat peliä erän puolivälissä jo 11-19. Namika onnistui nostamaan tempoa ja prässäsi aktiivisemmin. Pallokin pysy taas hallinnassa, kun puolestaan SKM menetti palloa paineen alla. Namikan hyvä yritys palkittiin, ja puoliajalle lähdettiin enää kahden pisteen takaa-ajotilanteessa 21-23.

Kolmannen erän Namika avasi vahvasti. Nopea kolmonen. Riisto ja kakkonen. Riisto ja toinen kakkonen. Namikalle 7-0 run, ja SMK:n oli syytä ottaa aikalisä. Tämän jälkeen peli aaltoili päästä päähän hieman sekavan oloisesti. Molemmissa päissä hätäiltiin, ja myös onnistuttiin vuorotellen. Namikan kuuden pisteen johdossa lähdettiin viimeiseen erään tilanteessa 41-35.

Neljäs erä alkoi Namikalta takkuisesti. Heitot kolahtelivat rautoihin, syötöt vastustajalle, ja liettualaiset iskivät. Pelin tempo muuttui myös kovemmaksi. SKM nousi jo kahden pisteen päähän (40-38) erän puolivälissä. Ei auttanut. Namikalta löytyi uusi vaihde, ja ero nykäistiin nopeasti 12 pisteeseen. SKM taipui aikalisään. SMK painoi päälle, mutta pelikellossä aika kävi vähiin. Toinenkaan aikalisä ei auttanut liettualaisia. Namika vei lopulta pelin lukemin 52-44. Taisteluvoitto!

Namikan tilastokärjet pelissä olivat Urho Saarinen 14/7, Markus Kataja 12/3, Joonas Janhonen 7/4 ja Benjamin Vanninen 7/3. Vastustajan tehokkaimmat olivat Zigimantas Sideravicius 18/0 ja Edgar Simkoic 13/1.