EYBL U16 2. div. 2014-2015

EYBL U16 2. div. 2014-2015
EYBL U16 2. div. 2014-2015

lauantai 28. maaliskuuta 2015

4. peli HNMKY vs BC Dynamo 28.3.2015 @15:00

Neljänteen peliin Namikaa vastaa juoksee BC Dynamo Moskovasta. Dynamo on sarjataulukossa sijalla 13 (voitto/häviö-suhde 4/9). Moskovalaisten urheillullisen joukkueen tehokaksikkona on aikaisemmissa peleissä häärinyt Ilya Vorobyev ja Danil Trubnikov. Myös Anton Pikhlakas on ollut tehokas.

Hartikainenkin on taas jalkeilla ja kannustamassa joukkuetta hallilla.

Namikan pojilla on alla fyysisesti ja henkisesti erittäin kova Ridzene peli. Toivottavasti jalka ei paina ja ajatus kulkee. Alkuverryttelussä ainakin pomppu nousee ja donkit paukkuu.

Taas mennään. Janhonen avaa lay-upilla Namika korinteon. Dynamolla koko kentän prässi. Namikalla jonkin verran vaikeuksia murtaa. Dynamo juoksee nopeita vastaiskuja. Janhosen ja Vannisen koreilla Namika pysyy kuitenkin Dynamon edellä. Koskelan hyökkäyslevypallo ja 2p nosto. Tilanne 11-6 ja moskovalaiset ottavat aikalisän. Namika peluuttaa koko rosteria. Dynamo pelaa viidellä pelaajalla. Pallo tulee syötöillä ylös ja Syrjämäki pussittaa hienon hyökkäyksen päätteeksi 2p. Molempien joukkueiden peli hieman hajosi erän lopulla. Erätauolle Namikan niukassa johdossa 15-12.






Toisen erän alussa Namikalla on hieman epäonnea viimeistelyssä. Vannisen and1 ja Koskelan vapari antavat vähän happea 19-12. Dynamo rikkoo itselleen joukkuevirheet täyteen 2,5 minuutin pelin jälkeen. Koev naulaa kolmosen Copelandin syötöstä. Dynamo menettää ja pyytää aikalisän. Naminsn valmennusjohto vaatii pelaajilta kovempaa sulkemista ja levypallopeliä. Dynamo jatkaa koko kentän prässillä. Namikalla on paikkoja iskea, mutta viimeistelystä uupuu huolellisuus. Dynamon koko kentän paikkaprässi on nyt myrkkyä. Pallo menetetään ja Dynamo iskee. Tilanteessa 23-18 Namika pyytää aikalisän, kun toista erää on jäljellä 1:25. Nopeilla syötöillä saadaan prässi taas näyttävästi auki. Syrjämäki nostaa 2p. Koevin syötöstä. Loppusekunneilla Dynamo iskee Namikan ohiheitosta, ja tauolle mennään 25-22 numeroissa. Vähän on Namikan jalka kyllä raskas.






Kolmas erä. Ajetaan rohkeasti korille. Dynamo rikkoo. Saarisen vaparit Dynamolaisen eu-virheen jälkeen vievät Namikan 31-24 johtoon. Namikan puolustun liikkuu hyvin, mutta joukkue häviää omassa päässä levyrit ja Dynamo pääsee yrittämään korintekoa turhan monta kertaa. Onnistuukin. Syrjämäki nostaa Saarisen syötöstä helpot 2p. 33-29. Tasaisesti mennään. Tumanoffin kirkurgintarkka syöttö löytää Saarisen ja 2p. Neljänteen erään tiukasta tilanteesta 35-33.






Neljännen erän alkuun Saarisen kolmonen. Moskovalaiset tulevat lujaa ja tunkeutuvat korille. Dynamo pelaa paikkaa. Vanninen rokottaa kolmosen 41-34. Namika hätäilee Dynamon prässin kanssa. Menetys ja dynamon vastaisku 41-38. Nyt on pojilla mehut vähissä. Namika ottaa aikalisän. Tumanoff leikkaa. Koskela tarjoilee syötön, 2p. Dynamo iskee heti perään 43-41. Saarisen pitkä harppuuna Koskelalle ja Dynamo rikkoo. Koskela upottaa vaparit 45-41. Dynamo prässää, riistää ja iskee 45-43. Namika ei osu millään koriin. Väsymys painaa. Viimeinen minuutti alkaa. Dynamon aikalisä. Juostaan edes takaisin kenttää. Dynamolla kova yritys tasoittaa peli. Ei onnistu. Namika ottaa Dynamon ohiheitosta levypallon, ja pitää loppusekunnit pelivälinettä hallussaan. Tiukka voitto 45-43.

Tilastomerkinnät: Urho Saarinen 11/3, Benjamin Vanninen 9/4, Aapeli Syrjämäki 6/2 ja Oskari Koskela 5/5. Vastustajan tehokkain oli Mosyagin 16/5.

Ottelun tilastot täältä.

1 kommentti: